Teatteri Ulpu hakee ohjaajaa vuoden 2022 pikkujoulukauden näytelmään. 

Ulpu on lähes 30-vuotias Ulvilassa toimiva harrastajateatteri. Teemme vuosittain näytelmiä kaikenikäisille ja pyöritämme lasten ja nuorten teatteriryhmiä. Jäseniä Ulpussa on lähemmäs kaksisataa.

Toivomme sinulta ehdotusta/ehdotuksia näytelmästä, ohjaussuunnitelmaa sekä palkkatoivetta. Tarjoamme sinulle hyvät tilat, mahdollisuuden majoitukseen sekä tuotantotiimin. Näyttelijöiden rekry/koe-esiintyminen on kaikille avoin.

Näytelmän tulee olla aikuisille suunnattu ja pikkujoulukauteen sopiva. Genreksi olemme ajatelleet dekkaria tai draama-/tragikomediaa. Arvostamme nykyaikaisuutta ja raikasta otetta. Vierastamme puhkikulutettuja klassikoita ja päälle liimattua huumoria. Otamme kuitenkin kaikki ehdotukset huomioon. Innokkaita näyttelijöitä on usein paljon, joten toivomme isoa roolimäärää. Aiemmat näytelmämme näet täältä.

Työn aloitus sovitaan ohjaajan kanssa. Näytelmän tulee olla ensi-iltakunnossa 2-4 harjoituksen viikkotahdilla marraskuussa. Sisällytäthän ohjaussuunnitelmaan myös aikataulusi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 24.4. mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuprosessin aikana. Liitäthän hakemukseen myös ansioluettelosi. 

Hakemukset: teatteriulpu@gmail.com 

Aiheeksi: Syksy22_sukunimi

Mahdolliset kysymykset voit lähettää edellä mainittuun sähköpostiin.